Werken bij de Baeckermat

Welkom en leuk dat je een kijkje neemt op onze vacaturepagina! Wij streven hier naar PUUR GENIETEN!

Medewerker(ster) bediening - 32 uur per week

Wil jij onze gasten Puur laten Genieten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een enthousiaste man of vrouw die 32 uur per week onze gasten wil bedienen. Je verwelkomt de gasten met een glimlach, neemt bestellingen op, serveert de hapjes en drankjes, rekent af en zorgt ervoor dat onze gasten graag nog eens terugkomen.

Wat krijg je van ons?

Leuke gasten en collega's! Daarnaast krijg je een warm welkom, een mooi salaris, lekker eten, personeelskorting en een gezellige kerstborrel.  Je ontvangt 4 weken van te voren je rooster en indien je jezelf verder wil specialiseren in het vak ondersteunen we je graag.

Jouw nieuwe werkplek

Restaurant en landwinkel de Baeckermat ligt aan de rand van Westdorpe, vlakbij natuurgebied Canisvliet en onderaan de brug van Sas van Gent. Geliefd om onze groene omgeving en lekker eten verwelkomen wij onze gasten van dinsdag tot zondag. We serveren ontbijt, lunch en diner, maar ook voor een kopje koffie met iets lekkers weten de gasten ons te vinden. In de landwinkel worden producten uit eigen keuken en lokale (verse) producten verkocht. Ook kunnen mensen in de winkel terecht voor een cadeaupakket of om een pakketje te versturen.

Wil jij onze nieuwe collega worden?

Vindt jij het een uitdaging om onze gasten Puur te laten Genieten van onze gastvrijheid en pure, lokale producten? Solliciteer dan nu door een mail te sturen naar info@debaeckermat.nl of bel Judith of Esther via 0115-453832.

UNIEKE VACATURE: Een "BOER TOT BORD" kok!

Wist je dat het concept van de Baeckermat:
PUUR GENIETEN is? Want PUUR GENIETEN gaat van de boer, rechtstreeks naar het bord! 
Wij hebben deze troef, de korte voedselketen, hier bijna in eigen beheer!  

250_kind_eet_wortel.jpg250_mand_met_groente.jpg

Word je blij van wat wij onze "BOER TOT BORD" kok bieden:

  • Aantal werkuren in overleg, bij voorkeur een 4-daagse werkweek
  • Salaris boven de horeca CAO
  • Wij zetten je graag in je eigen kracht/expertise
  • Flexibele inzetbaarheid
  • Mogelijheden tot het volgen van extra cursussen en scholing.
  • Goede werksfeer met gezellige kerstborrel en jaarlijks personeelsuitje
  • Personeelskorting in onze Landwinkel en restaurant
  • Toekomstperspectief: stel een eigen teeltplan samen op, dat is afgestemd op ons aanbod aan seizoensgerechten!

Word je ook helemaal blij van deze 5 principes op het bord?

1. Cultuur
Het gerecht vertelt waar en in welk seizoen we ons bevinden.
80% seizoengroente en 20% buiten het seizoen.

2. Gezond
We koken en eten gezond en gevarieerd.
80% plantaardige producten en 20% vlees / vis

3. Natuur
De biodiverstiteit van natuur geeft aan wat er voor handen is.

4. Kwaliteit
We herkennen kwaliteit en smaak! Eerlijke kwaliteitsproducten, waar mogelijk biologisch, diervriendelijk, fairtrade, puur vers en regionaal geproduceerd. 

5. Waarde
Gebruik wat de natuur ons biedt, geen gebruik van kunstmatige toevoegingen, werken van kop tot staart en zo min mogelijk: NO WASTE!
Alles wat de aarde ons te bieden heeft, is een gift van onze vorige generatie die we moeten doorgeven aan de generatie na ons. 

250_fe32f656-d3eb-42b1-becf-fe45767266f9.jpg


Kies dan voor deze uitdagende functie en maak samen met ons team: HET VERSCHIL!!

250_luchtfoto_baeckermat.jpg

Dit is een luchtfoto van ons bedrijf : de Baeckermat
Zoals je ziet...heel veel groen om ons heen.  Een unieke kans om het BOER TOT BORD concept verder uit te gaan werken, maar kom eerst ons keukenteam verder versterken!! Dan kunnen we samen dit concept verder uitrollen! ZIN IN??


Schrijf snel een mailtje naar: info@debaeckermat.nl en vergeet niet je cv toe te voegen of laat een berichtje met je interesse achter via deze QR code. Wij leren je graag beter kennen, tot snel! Esther en Judith Baecke

250_photo-2024-04-04-13-49-48.jpg


Contact gegevens:
Mail: info@debaeckermat.nl
Telefoon: +31 (0)115 45 38 32