Seizoenmenu

Puur Genieten

Elke maand brengen wij een van onze pure producten onder de aandacht.
Om deze seizoensuggestie goed in de kijker te zetten, staat groente uit het seizoen, centraal in ons menu. 
U kunt daarbij kiezen voor bijpassend stukje vlees, vis of vegetarisch.

Want... Puur genieten gaat van de boer rechtstreeks naar uw bord.
Het seizoensproduct van de maand februari is savooikool.

Wij kiezen voor bewust meer groente op het bord en minder Vlees/ Vis!
Duurzamer en Gezonder! Duch Cuisine!

Vrijdag 21 maart t/m 18 april 2025
Puur Genieten van savooikool

Voorgerecht
Zachte vis, omhuld door een manteltje van spitskool /
Opgefrist met limoen en creme fraiche

***

Hoofdgerecht
Gebraiseerde spitskool in een mantel van Savooikool met een Zero Waste stampotje van Savooikool en een
Krokantje van coppa di Parma

Met keuze uit:

Sappig gegrild stuk Brasvar procureur met sjalotten jus
Of
Verse visfilet van de dag met Diyonaise van Tierentyn mosterd

Of

Ravioli van voorjaarsgroenten

Dessert:
Home Made Chocolade brownie met Tonka bonen saus en
Hoeve vanille- ijs van de Heerenhoeve

45,00 p/p

400_de_baeckermat_puurgenieten_seizoensmenu_savooikool.png

Vrijdag 18 april t/m 11 mei 2025
Puur Genieten van Spinazie

Voorgerecht

Voorgerecht bordje met voorjaarsgerechtjes

***

Hoofdgerecht
Gestoofde spinazie / knoflook / cherrytomaatjes / geroosterde krieltjes met rozemarijn


Met keuze uit:

Sukadelapje van Belgisch witblauw met kalfsjus
Of
Verse visfilet van de dag met kervelsaus

Ravioli van ricotta, spinazie, groene pesto en voorjaarsgroenten

Dessert:

Boterkoek cheesecaké / beurre noisette met een vleugje van advocaat en frambozen

45,00 p/p

400_de_baeckermat_puurgenieten_seizoensmenu_spinazie.png

Ter info...

De Puur Genieten Groente Suggestie thema's voor dit jaar zijn in volgorde:

asperges / aardbeien