Landwinkel

Welkom bij Landwinkel de Baeckermat. Leuk dat u op onze website kijkt.

Landwinkel betreft een samenwerking van trotse boeren met passie voor regionale kwaliteitsproducten afkomstig van het eigen boerenbedrijf en collega’s. Wij dragen bij aan een korte en transparante keten en versterken de leefbaarheid van het platteland. Kom ontdekken, proeven, genieten, en beleven bij Landwinkel de Baeckermat in Westdorpe.

Liever online winkelen? Bekijk onze webshop en bestel.

Openingstijden landwinkel:

Dinsdag : 10.00 - 17.30 uur
Woensdag: 10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 18.00 uur
Zondag: 12.00 - 18.00 uur
Maandag gesloten

Gerechten uit eigen keuken

Thuis genieten van een heerlijke soep, ons stoofpotje van streekrund of Westdorpse vlaai? In onze Landwinkel vindt u diverse gerechten die u thuis enkel nog moet opwarmen.

Cadeaupakketten

Wilt u een leuk cadeaupakket? Voor een verjaardag, om iemand beterschap te wensen of voor een borrel. We stellen graag een pakketje voor uw samen. Bovendien kunt u in de winkel ook onze Baeckermat cadeaubon kopen. Leuk om te geven en te krijgen!

Streekproducten

In de winkel vindt u streekproducten uit Zeeland en het Meetjesland zoals aardappelen, I Love Zeeland sappen, Wegdam eieren, van Ton sauzen, chocolade van chocolaterie Mauritz, kaas van kaasboerderij t' Vosje, ambachtelijke kroketjes van de Ambachterie, Ambiente decoratie, ambachtelijk ijs van de Heerenhoeve en meer.

DHL ServicePoint en DPD servicepoint

Verstuur uw DHL-pakket of DPD-pakket in onze landwinkel via DHL-express of standaard DPD en DHL verzending. In de winkel bieden we ook DHL-dozen aan om uw pakket te versturen. Tevens kunt u DHL-pakketten en DPD-pakketen bij ons ophalen.