Vacature: bediening

Medewerker(ster) bediening - 32 uur per week

Wil jij onze gasten Puur laten Genieten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een enthousiaste en ervaren man of vrouw die 32 uur per week onze gasten wil bedienen. Je verwelkomt de gasten met een glimlach, neemt bestellingen op, serveert de hapjes en drankjes, rekent af en zorgt ervoor dat onze gasten graag nog eens terugkomen.

Wat krijg je van ons?

Leuke gasten en collega's! Daarnaast krijg je een warm welkom, een mooi salaris, lekker eten, personeelskorting en een gezellige kerstborrel.  Je ontvangt 4 weken van te voren je rooster en indien je jezelf verder wil specialiseren in het vak ondersteunen we je graag.

Jouw nieuwe werkplek

Restaurant en landwinkel de Baeckermat ligt aan de rand van Westdorpe, vlakbij natuurgebied Canisvliet en onderaan de brug van Sas van Gent. Geliefd om onze groene omgeving en lekker eten verwelkomen wij onze gasten van dinsdag tot zondag. We serveren ontbijt, lunch en diner, maar ook voor een kopje koffie met iets lekkers weten de gasten ons te vinden. In de landwinkel worden producten uit eigen keuken en lokale (verse) producten verkocht. Ook kunnen mensen in de winkel terecht voor een cadeaupakket of om een pakketje te versturen.

Wil jij onze nieuwe collega worden?

Vindt jij het een uitdaging om onze gasten Puur te laten Genieten van onze gastvrijheid en pure, lokale producten? Ben je gastvrij, flexibel en in het bezit van Sociale Hygiƫne of bereid dit te halen? Solliciteer dan nu door een mail te sturen naar info@debaeckermat.nl of bel Judith of Esther via 0115-453832.