SVRZ Dag van de mantelzorg en aankondiging nieuwe menukaart

SVRZ Dag van de mantelzorg en aankondiging nieuwe menukaart

Donderdag 10 november was het de dag van de mantelzorg. SVRZ ontmoetingscentrum de Statie zette daarom mantelzorgers uit de regio in het zonnetje!

Wat een succesvolle en warme avond! Hoe leuk en mooi om te zien dat een 92 jarige deelneemster haar eigen gemaakte ouwe wijvenkoek uitserveert aan haar mantelzorgers en familieleden. Een moment waarin ieder geluk vindt en alles samen komt! Deze mensen laten zien dat je nergens te oud voor bent! Als je het samen doet kom je namelijk heel ver.

Je zou denken dat mensen met een rollator niet makkelijk kunnen serveren, maar dit gezelschap weet beter! Met een rollator kan je namelijk heel veel meer dan je denkt. Kijk maar op onderstaande foto's. Kortom een geslaagde avond waarin de rollen werden omgedraaid, als blijk van waardering voor de mantelzorgers en familieleden.

SVRZ ontmoetingscentrum de statie dank dat wij deel uit mochten maken van deze mooie avond.

300_10.png300_6.png300_9.png

AANKONDIGING NIEUWE MENUKAART

Samen met Marcin Beaufort van Marcin Culi-advies hebben we een nieuwe menukaart ontwikkeld waarin de verbinding met onze eigen Landwinkel en streek centraal staat. Ons doel? Een mooie verrassende winterkaart presenteren waarmee we u het seizoen en de streek kunnen laten proeven! Vanaf volgende week donderdag 17 november kunt u gebruik maken van deze menukaart met winterse gerechten.

300_11.png

Graag tot snel!

Het Baeckermat Team

Reserveer hier snel en makkelijk een tafel