Maandmenu

Voor het Veggie menu , scroll verder naar beneden....

 

Maandmenu Maart 2020

Voorgerecht
Frisse salade met gegrilde tonijn

***

Hoofdgerecht
Dorade filet met dragon botersaus, gebakken prei en aardappelmousseline

of
Gegrilde rib eye steak met Rochefort boter, groenten en pont-neuf aardappelen

***
Dessert
Lemon Pie met citroencreme en krokantje van amandel

Prijs 38,00 p/p

***

 

Wij doen mee met de Vegetarische restauarant week , doet u ook mee??
Hieronder vindt u ons menu....

600_p31_thumb_600_img_1893_1.jpg

Veggie 3 gangen menu
 Dinsdag 10 maart t/m Zondag 15 maart 2020
***

Veggie tapas om te delen
Combinatie van
Krokante bloemkool / broccoli hapjes met dip van creme fraiche / Veggie tapaskroketje met pit/
Salade van rode biet en zachte geitenkaas / Tomatensoepje / Zomer in Zeelandbrood met hummusdip 

Veggie Hoofdgerecht
Zeeuwse knoopjes pasta / Variatie Warme groenten / Roomsaus / Veggie Salade bowl

Veggie Dessert
Veggie Baeckermat koffie / thee

38,50 p/p

 

Enkele lunchgerechten / Snelle hap
 Eenpansgerecht met gepocheerde eieren in tomatensaus / knoflook/ ui/ aubergine/ rozemarijn 

Veggie Verse Tomatensoep met hummusdip