Streekvlees

Streekvlees

Proef een (h)eerlijk stukje natuurvlees uit de streek! In onze landwinkel vriezers vindt u een selectie van onderstaande leveranciers, via onze webshop kan u ook een bestelling plaatsen.

Rundvlees  – Van Driessen uit Hoek

Vleesboerderij Van Driessen streeft er dagelijks naar om de beste kwaliteit rundvlees te leveren in Nederland en België. Door streng te selecteren op de kwaliteit en niet op een specifiek ras, zijn ze in staat om elke keer opnieuw aan de hoge eisen van hun klanten te voldoen. De vakbekwaamheid en de liefde voor een lekker stukje vlees, dat proef je op je bord.

Varkensvlees – Hof de Eendragt uit Zaamslag

Deze varkens lopen buiten en hebben daardoor veel meer beweging dan reguliere varkens. Door de combinatie van voeding en beweging groeien de varkens langzamer. Dit geeft vlees dat smaakvoller, steviger van textuur en donkerder van kleur.

Lamsvlees  – Verschueren uit Graauw

Natuurlijk Verschueren Lamsvlees houdt zich sinds het jaar 2000 bezig met het verkopen van topkwaliteit lamsvlees aan particulieren, restaurants, slagerijen en supermarkten. Lamsvlees op basis van onze expertise op het gebied van duurzaamheid, smaak en kwaliteit.

Kip – Boer de Ronde uit Bruinisse

Om de uitstekende smaak en malse bite te garanderen, laten ze de kippen rustig opgroeien onder de meest optimale omstandigheden. De dieren van de Ronde krijgen uitsluitend Zeeuwse topvoeders van de firma Bodbijl uit Dreischor.