Landwinkel

600_dsc00596-2.jpgNIEUWS CORONAVIRUS

Wilt u de drukte in de supermarkt vermijden, kom dan boodschappen doen in onze landwinkel. We hebben een ruime voorraad aardappelen, streekvlees, zuivel en kaas, sapjes, koffie, thee, brood … Wij zijn open en volgen de richtlijnen van het RIVM. Wilt u uw tijd buitenshuis en het contact met andere mensen toch tot een minimum beperken, kunnen wij uw boodschappen ook klaarzetten en aan onze deur afrekenen met de pinautomaat. Streekpakketten kan u eenvoudig laten opsturen via onze webshop www.destreekpakketwinkel.nl

----

Onder hetzelfde dak als het restaurant vindt u onze gezellige landwinkel.

Het assortiment bestaat uit lokale streekproducten zoals Zeeuwse zoetigheden, streekkaas, streekbieren en streekvlees (rund, varken, lam, kip en wild), brood van bakkerij Dees en natuurlijk producten van Landwinkel! Van eigen bodem liggen er Zeeuwse Klei aardappelen in de winkel, en u kan ook soep, vlaaien en stoofvlees van ons restaurant in de landwinkel kopen.

Wilt u iemand verrassen, bedanken of gewoon een leuk Zeeuws geschenk bezorgen? Angelique, Sankie en Anke helpen u graag met het samenstellen van een mooi pakket.

Wist u dat we ook een webshop hebben waar u streekpakketten en streekvlees kan bestellen? Neem gerust een kijkje.