Lente is coming!

Lente is coming!

We zijn volop bezig met leuke projecten en arrangementen voor aankomend seizoen. We vertellen je graag meer over BIJkletsen met de imker op je vakantieadres en het Old but 'gold' timer arrangement. 

BIJkletsen met de imker op je vakantie adres of in ons geval je favoriete restaurant.  De wilde bij wordt met uitsterven bedreigd en daar willen wij wat tegen doen! I.s.m. IVN natuureducatie en verschillende recreatie ondernemers gaan we nieuwe leefgebieden creëren op onze terreinen. Door het planten van Inheemse bloemen, kruiden en bomen op warme en windluwe plekken zorgen we voor de perfecte nestgelegenheid! Een super gaaf en leuk project waar we je aankomend seizoen graag meer over vertellen!  Marnick test alvast het bijkomende educatie materiaal uit! Geloof ons, wij vinden het super knap hoe een bij van A naar B vliegt zonder iets te raken!

250_bijkletsen.jpg

Old But 'Gold' Timer Arrangement

Genieten van de Zeeuwse polders en dorpen in een DAF33? Aankomend seizoen is het mogelijk. Samen met Autopoetsbedrijf Wilco van Hilten hebben we een nieuw arrangement ontwikkeld. Een volle dag toeren inclusief een drankje en consumptie uit onze Landwinkel en een consumptie bij Thee tuin de mol in Overslag. Houd onze socials in de gaten voor meer info! Reserveren van dit arrangement kan rechtstreeks via Wilco van Hilten. 

https://wilcosautopoetsbedrijf.nl/

250_img_9521.jpg