Aankomende activiteiten.

Aankomende activiteiten.

Het nieuwe jaar is weer van start en het beloofd een jaar vol leuke activiteiten en heerlijke menu's te worden. In deze nieuwsbrief vertellen we je hier graag meer over. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

Nieuw suggestiemenu 

250_menu.png

We zijn dit nieuwe jaar gestart met een heerlijk menu. De ingrediënten die gebruikt worden zijn seizoensgebonden en worden zoveel mogelijk lokaal ingekocht. Door de smaken van het seizoen te gebruiken, komen de gerechten meer tot hun recht. 

Bekijk hier het menu.

Romantisch Valentijndiner voor twee

14 februari openen we om 18.00u speciaal onze deuren voor een romantisch 4 gangen diner.  Houd onze socials en nieuwsbrief volgende week goed in de gaten voor de invulling van het menu en leuke acties vanuit onze Landwinkel. Alvast een tafeltje reserveren? Dat kan via deze link. 

Puzzelwedstrijd

250_jumbo_20071_haasteren-zandsculpturen-legpuzzels_nl_2.jpg

Op 17 maart organiseren we in ons restaurant een super leuke puzzelwedstrijd. Durf jij het aan om in een team van maximaal vier personen binnen drie uur een puzzel van 1.000 stukjes te leggen? Doe dan zeker mee! Deelnamen aan de puzzelwedstrijd kost €20,- per team. Voor de eerste vijf teams die binnen de tijd hun puzzel af hebben voorzien we een mooie prijs.

Klik hier voor meer info.

Valentijn webshop

250_josephine.jpg

Neem snel een kijkje op onze webshop en bekijk de Josephine Valentijn collectie van Ambiente. 

Klik hier!