WINTERKAART EN SPARERIBWEEKEND

WINTERKAART EN SPARERIBWEEKEND

Het is weer wintersgenieten bij de Baeckermat!

Vanaf nu waait onze kaart mee met de smaken van het seizoen. Dat betekent dat we rond maart/april volgend jaar weer een nieuwe kaart zullen draaien waarin we de focus verleggen naar de zomerse gerechten. In deze kaart staat de streek wederom centraal en laten we u graag kennis maken met nieuwe gerechten, zoals de gepofte Agria aardappel uit eigen teelt, gevuld met bijvoorbeel rode biet, hangop van yoghurt en zoetzure rode ui of, een heerlijke Ravioli van bospaddestoel met knolseder, truffel, oude kaas en spinazie.

Benieuwd naar de nieuwe menukaart? Klik dan op de link onderaan de pagina.

SPARERIB WEEKEND

Heeft u de varkensribben ook zo gemist? Kom dan beslist in het weekend van 25, 26 en 27 november of 2, 3 en 4 december langs om te genieten van de klassieke varkensribben! Let op, de varkensribben zijn enkel te verkrijgen tijdens de spareribs weekenden. 

Reserveer hier een tafel.