Genieten van de Herfst zon

Genieten van de Herfst zon

Herfstcocktail met licor 43 Barista

De Baeckermat presenteert u 'de Herfstcocktail' met perensap, ginger ale en Licor 43 Baristo. De lekkerste cocktail voor op ons zonnige herfst-terras!

Aankomend weekend wordt het maar liefst 22 graden en dat betekent natuurlijk tijd voor een heerlijke herfst wandeling met als tussenstop de Baeckermat! 
Wij staan dit weekend voor u klaar met een heerlijke herfstcocktail gemaakt met Licor 43 Baristo! Deze zeldzame licor is een samengestelde melange van de originele licor 43 met exotische koffiebonenn. De licor is puur ook smaakvol om te drinken, maar past ook zeker goed in deze herfstcocktail. Kortom een veelzijdig drankje!

Wist u dat, we peren gebruiken in 'de Herfstcocktail' om voedselverspilling tegen te gaan? Misschien heeft u het al gelezen of gezien in het nieuws, dit jaar is er een overschot aan appels en peren. Bij de Baeckermat zetten we in op korte voedselketens en proberen we met ons aanbod zo veel mogelijk voedselverspilling tegen te gaan! We proberen op deze manier zoveel mogelijk appels en peren uit Nederland te redden. 

Rondje Canisvliet
Wist u dat tegenover de Baeckermat een mooi stukje natuurgebied ligt? De Canisvliet biedt mooie wandelroutes die wij zeker aanbevelen! 

De Canisvliet is een gebied van kreekresten, bossen en vochtige weilanden. Het is ontstaan uit schorren en slikken en heeft een rijke historie. In de Canisvliet zwemmen vissen als Snoek, Karper en Brasem rond. Vanwege de bijzondere plantengroei is Canisvliet aangewezen als Natura-2000 gebied.
Via deze link vindt u twee mooie routes door de canisvliet. Zeker een een aanrader voor aankomend weekend!

400_canis.jpg

Graag tot snel!

Het Baeckermat Team