Koude & warme buffetten

Ook voor uw familiefeest op maat, hebben wij een mooi aanbod aan buffetten:

Alle buffetten zijn qua aantal EN prijs vanaf minimaal 25 personen.

 

BOERgondisch buffet

Dagsoep met brood***

Hoofdgerecht buffet van:
( graag vooraf drie warme gerechten uit onderstaand aanbod kiezen )

  • Stoofpot van streekrund
  • Varkenshaas met champignonroomsaus / pepersaus
  • Warme beenham met mosterd dillesaus
  • Spareribs
  • Kip met Perzik
  • Stoverij van kip met champignonsaus
  • Vispan
  • Scampi's in grove saus van tomaat en knoflook
  • Zalm van de BBQ, blanke botersaus
  • Seizoensuggestie wild  ( vanaf 1/2 oktober)

Geserveerd met warme seizoen groenten en aardappelgarnituren

Asperges ( 1/2 april t/m 21 juni)

***

Gevarieerd dessertbord van het seizoen

€ 32,50 p/p ( uitsluitend vanaf 25 personen ) 

Alle buffetten zijn qua aantal EN prijs vanaf minimaal 25 personen.

 

Baeckermat buffet

Gevarieerd voorgerecht bordje van het seizoen
( Combinatie van vlees-vis en soep )

***

Hoofdgerecht buffet van:
( graag vooraf drie warme gerechten uit onderstaand aanbod kiezen )

  • Stoofpot van streekrund
  • Bavette van de BBQ
  • Iberico Varkenshaas met champignonroomsaus
  • Warme beenham met mosterd dillesaus
  • Spareribs
  • Kip met perzik
  • Stoverij van kip en champignonsaus
  • Vispan
  • Zalm van de BBQ, blanke botersaus
  • Scampi's in grove saus van tomaat en knoflook
  • Kabeljauw met kerrie-pernod saus
  • Seizoenssuggestie wild ( vanaf 1/2 oktober)

Geserveerd met warme seizoen groenten en aardappelgarnituren

Asperges ( 1/2 april t/m 21 juni)

***

Gevarieerd dessertbord van het seizoen

€ 37,50 p/p

Alle buffetten zijn qua aantal EN prijs vanaf minimaal 25 personen.

 

Baeckermat buffet de Luxe

Voorgerecht buffet van:
Huisgemaakte zalmtaart, Ham met meloen, Gevuld eitje, Tomaat gevuld met tonijnsalade, Gerookte kip en pesto, Huzarensalade en vers gebakken broodjes

 ***

Hoofdgerecht buffet van:
( graag vooraf drie warme gerechten uit onderstaand aanbod kiezen )

  • Stoofpot van streekrund
  • Bavette van de BBQ
  • Iberico varkenshaas met champignonsaus
  • Warme beenham met mosterd honing saus
  • Spareribs
  • Kip met perzik
  • Stoverij van kip met champignonsaus
  • Vispan
  • Zalm van de BBQ
  • Scampi's in grove saus van tomaat en knoflook
  • Kabeljauw met Kerrie-pernod saus
  • Suggestie van de maand ( vlees of vis uit ons maandmenu )

Asperges ( 21 april t/m 21 juni)
Geserveerd met warme seizoen groenten en aardappelgarnituren

***

Nagerecht op bord is een gevarieerd dessertbordje van het seizoen

€ 42,50 p/p

Alle buffetten zijn qua aantal en Prijs vanaf minimaal 25 personen.