Reserveren

Goedendag,

Bij de Baeckermat hebben wij verschillende eetmomenten ingericht:
Ontbijt Moment 09.00 uur tot 11.00 uur ( alleen op reservering )
Lunch Moment vanaf 11.00 uur tot 14.00 uur
Borrel & Koffie Moment Tussen 14.00 uur tot 17.00 uur ( Hiervoor hoeft u niet te reserveren )
Diner Moment Vanaf 17.00 uur tot 20.00 uur ( Dit betekent voor 20.00 u binnen zijn )

Hoe reserveren?
Via de knop RESERVEREN, rechtsboven in het scherm, kunt u snel en eenvoudig online een reservering plaatsen. Online Reserveren zullen wij altijd blijven stimuleren. Zo beschikken direct over de juiste gegevens in ons reserveringssysteem.

Reserveren kan t/m 12 personen, mits zij 1,5 meter afstand bewaren.
Bent u met meer dan 12 personen, dan adviseren wij u contact met ons op te nemen.. Groepsreserveringen zijn mogelijk tot 20 personen.

Indien u zich niet fit voelt of zieken in uw omgeving heeft, vragen wij u uw reservering altijd te annuleren of te wijzigen. Dit kunt u makkelijk zelf wijzigen vanuit de bevestigingmail , die u bij het reserveren van ons ontvangen heeft.

 

Baeckermat@home
Wist u dat u bij ons ook altijd nog terecht kunt om gerechten af te halen? Zo  kunt u thuis genieten van onze maaltijden. Bestelmogelijkheden zie Baeckermat@home.

De afgelopen weken horen wij van veel van onze gasten, erg positief zijn over de privacy die zij bij ons ervaren en daarbij ons ruim opgezette terras en restaurant enorm kunnen waarderen.  Dat doet ons goed en gaan in deze formule rustig verder...

Bedankt voor al uw steun, de afgelopen periode. Dat doet ons goed!