Gezond en lekker bakken: lactosevrij bakken met speltbloem!

Gezond en lekker bakken: lactosevrij bakken met speltbloem!

Lezing en demonstratie door Sabrina Baert - Cools

Bent u lactose-intolerant of gewoon benieuwd naar het bakken met speltbloem? Dan is deze lezing en demonstratie iets voor u! Kom ontdekken hoe u heerlijke, lactosevrije lekkernijen kunt maken met speltbloem – een veelzijdig en gezond alternatief voor tarwebloem.

Wat kunt u verwachten

  • Leer over speltbloem: Ontdek waarom dit graag zo goed voor u is en hoe u het kunt gebruiken in bakrecepten.
  • Lactosevrije alternatieven: Sabrina neemt u mee in de wereld van lactosevrije ingrediënten zoals het bakken met kokosolie.
  • Praktische tips: Leer de beste baktechnieken voor speltbloem en ontdek hoe u smaakvolle, gezonde baksels maakt zonder lactose.
  • Demonstratie: U krijgt te zien hoe u de heerlijkste recepten maakt en natuurlijk mag u ook proeven!

Waarom deelnemen?

    • Gezond bakken: Speltbloem is rijk aan voedingsstoffen en makkelijker te verteren dan tarwe.
    • Leuke ervaring: Bakken is niet alleen lekker, maar ook ontspannend en leerzaam.
    • Proef het resultaat! Na de demonstratie kunt u de heerlijke baksels zelf proeven.

    Wanneer & Waar?

    Woensdag 26 maart 2025
    13.30 tot 15.00 uur
    Restaurant de Baeckermat

    Prijs: € 7,50 inclusief koffie/thee en proeverij
    Aanmelden via info@debaeckermat.nl of 0115-453832.