Onze nieuwe menukaart

Onze nieuwe menukaart

Uitgebreid ontbijt, high tea en heerlijke lunch- en dinergerechten met streekproducten.

Vanaf vrijdag 20 oktober kunt u uitgebreid komen ontbijten, lunchen en dineren bij de Baeckermat. Bovendien kunt u 's middags gezellig komen highteaën. Bekijk nu onze nieuwe menukaart. 

Nieuw bij de Baeckermat; een uitgebreide ontbijtkaart met heerlijke gerechten om de dag goed te beginnen. Een yoghurt bowl, Amercian pancakes, boerenrijstpap of ons bekende Baeckermat ontbijt. Reserven voor het ontbijt vinden we fijn!

Onze lunchkaart is uitgebreid met een uitsmijter, een 12 uurtje wild en Frapa geitenkaas op Pain de Mer brood of als salade. De kindjes kunnen kiezen uit een belegde Pain de Mer boterham of een kaiserbroodje, pannenkoeken of frietjes met. De lunch wordt geserveerd tussen 11.30 en 15.00 uur.

De high tea is terug van weggeweest! Kom met je vriendinnen, familie, collega's genieten van verse thee met zoete en hartige hapjes. Ook leuk voor een babyshower. High tea is mogelijk op reservering tussen 14.00 en 17.00 uur.

Voor de vegetariërs hebben we Frapa geitenkaas, een polderburger en ravioli.  De borrelplank is nu ook als voorgerecht voor 2 personen te bestellen en op verzoek wordt ons vispannetje weer voorzien van een laagje gegratineerde kaas. Reserven voor het diner dat geserveerd wordt tussen 17.00 en 20.00 is gewenst.

Reserveer nu uw tafeltje, we verwelkomen u graag!