Koude & warme buffetten

Ook voor uw feest op maat hebben wij een mooi aanbod aan buffetten:

Alle buffetten zijn qua aantal en prijs vanaf minimaal 25 personen.

 

BOERgondisch buffet

Dagsoep met brood

***

Hoofdgerechtenbuffet van:
(graag vooraf drie warme gerechten uit onderstaand aanbod kiezen)

  • Stoofpot van streekrund
  • Varkenshaas met champignonroomsaus / pepersaus
  • Warme beenham met honingmosterdsaus
  • Spareribs
  • Kip met perzik
  • Stoverij van kip met champignonsaus
  • Vispan
  • Scampi's in grove saus van tomaat en knoflook
  • Zalm van de BBQ met blanke botersaus
  • Seizoensuggestie wild (vanaf half oktober)

Geserveerd met warme seizoengroenten en aardappelgarnituren

Asperges mogelijk van half april t/m 21 juni.

***

Gevarieerd dessertbord van het seizoen

€ 32,50 p/p

Alle buffetten zijn qua aantal en prijs vanaf minimaal 25 personen.

 

Baeckermat buffet

Gevarieerd voorgerechtenbordje van het seizoen
(combinatie van vlees, vis en soep)

***

Hoofdgerechtenbuffet van:
(graag vooraf drie warme gerechten uit onderstaand aanbod kiezen)

  • Stoofpot van streekrund
  • Bavette van de BBQ
  • Iberico varkenshaas met champignonroomsaus
  • Warme beenham met honingmosterdsaus
  • Spareribs
  • Kip met perzik
  • Stoverij van kip met champignonsaus
  • Vispan
  • Zalm van de BBQ met blanke botersaus
  • Scampi's in grove saus van tomaat en knoflook
  • Kabeljauw met kerrie-pernod saus
  • Seizoenssuggestie wild (vanaf half oktober)

Geserveerd met warme seizoen groenten en aardappelgarnituren

Asperges mogelijk van half april t/m 21 juni.

***

Gevarieerd dessertbord van het seizoen

€ 37,50 p/p

Alle buffetten zijn qua aantal en prijs vanaf minimaal 25 personen.

 

Baeckermat buffet de Luxe

Voorgerechtenbuffet van:
Huisgemaakte zalmtaart, ham met meloen, gevuld eitje, tomaat gevuld met tonijnsalade, gerookte kip en pesto,
huzarensalade en vers gebakken broodjes

***

Hoofdgerechtenbuffet van:
(graag vooraf drie warme gerechten uit onderstaand aanbod kiezen)

  • Stoofpot van streekrund
  • Bavette van de BBQ
  • Iberico varkenshaas met champignonsaus
  • Warme beenham met honingmosterdsaus
  • Spareribs
  • Kip met perzik
  • Stoverij van kip met champignonsaus
  • Vispan
  • Zalm van de BBQ met blanke botersaus
  • Scampi's in grove saus van tomaat en knoflook
  • Kabeljauw met kerrie-pernod saus
  • Suggestie van de maand (vlees of vis uit ons maandmenu)

Asperges mogelijk van half april t/m 21 juni.
Geserveerd met warme seizoen groenten en aardappelgarnituren

***

Nagerecht op bord is een gevarieerd dessertbordje van het seizoen

€ 42,50 p/p

Alle buffetten zijn qua aantal en prijs vanaf minimaal 25 personen.