Deze maand op het menu

Vanaf 19 oktober 2018

Gerookte eendenborst met gepekelde groenten
en een frambozendressing

***

Gevulde fazantenfilet met saus van kruidkoek
en een creme van zoete aardappel met pompoen
of
Stoofpot van Wild
of
Goedgevulde bouillabaisse met toast en rouille

***
Javanais-taartje met mokka ijs

35,00 p/p

 

Vanaf vrijdag 16 november 2018

Carpaccio van rode bietjes, gerookte forel,
mierikswortel en lauwwarme canterellen

***

Stoofpotje van Wild
met een pakketje van seizoengroenten

of

Wildzwijnfilet van de BBQ
met kruidige jus van rode port en pommes duchesses

***

Huisgemaakte vlaai van Zeeuws bolus,
Westdorpsevlaaien ijs en speculaasroom

of

Klein kaasdessert van Brie, Oude huiskaas en Orval kaas

36,95 p/p

 

 

------------------------------------------------------------------------------

 

Reserveren? Bel:

+31(0)115 45 38 32

 

 

Vragen of groepsreservaties kunnen ook via mail:

 

info@debaeckermat.nl


-------------------------