Koude en warme buffetten

Ook voor uw familiefeest op maat, hebben wij een mooi aanbod aan buffetten:

Ideetje: Wilt u uw gasten deze avond verrassen of bedanken? Verras ze dan eens met een leuk tafelcadeautje uit onze landwinkel, natuurlijk door u zelf samengesteld. Wij dekken de tafel dan feestelijk voor u in. 

 

 

-----------------------------------------------------

 

BOERgondisch buffet

Dagsoep  met brood

            ***

Hoofdgerecht buffet van:
( graag vooraf drie warme gerechten uit onderstaand aanbod kiezen )

  • Stoofpot van streekrund
  • Sukadelapje van streekrund met grootmoederssaus
  • Varkenshaas met champignonroomsaus of pepersaus
  • Warme beenham met mosterd dillesaus
  • Spareribs
  • Kip met perzik
  • Gemarineerde Kip met saus naar keuze
  • Vispan
  • Scampi's in grove saus van tomaat en knoflook
  • Zalm van de BBQ, blanke botersaus

seizoensuggestie vlees/vis/wild  ( vanaf 1/2 oktober)
                        asperges ( 1/2 april t/m 21 juni)

Geserveerd met warme seizoen groenten en aardappelgarnituren

            ***

Gevarieerd dessertbord van het seizoen

€ 29,95 p/p

Alle buffet prijzen zijn vanaf 25 personen.

Supplementen voor kleinere groepen:  18 t/m 24 personen + € 2,00 p/p

 

Baeckermat avond buffet

Gevarieerd voorgerecht bordje van het seizoen
( Combinatie van vlees-vis en soep )

             ***

Hoofdgerecht buffet van:
( graag vooraf drie warme gerechten uit onderstaand aanbod kiezen )

  • Stoofpot van streekrund
  • Sukadelapje van streekrund met grootmoederssaus
  • Kalfsukade van de BBQ
  • Iberico Varkensgebraad met champignonroomsaus of pepersaus
  • Warme beenham met mosterd dillesaus
  • Spareribs
  • Kip met perzik
  • Gemarineerde Kip met saus naar keuze
  • Gekruide Lamsrollade van de BBQ
  • Vispan
  • Op 't vel gebakken zeebaars ( met lamsoren of zeekraal in 't seizoen )
  • Zalm van de BBQ, blanke botersaus
  • Scampi's in grove saus van tomaat en knoflook

Seizoenssuggestie vlees/vis/wild ( vanaf 1/2 oktober)
                         asperges ( 1/2 april t/m 21 juni)

Geserveerd met warme seizoen groenten en aardappelgarnituren

             ***

Gevarieerd dessertbord van het seizoen

€ 35,00 p/p

Dit buffet is vanaf 25 personen.

Supplementen voor kleinere groepen: 18 t/m 24 personen + € 2,00 p/p extra

 

Seizoensbuffet

Voorgerecht buffet van:
Huisgemaakte zalmtaart, ham met meloen, tomaat gevuld met tonijnsalade,
gerookte kip en pesto, aardappelsalade, gemengde salade, vers gebakken broodjes

           ***

Hoofdgerecht buffet van:
( graag vooraf drie warme gerechten uit onderstaand aanbod kiezen )

  • Stoofpot van streekrund
  • Lendebiefstuk met een basilicum saus
  • Kalfsukade met grootmoederssaus
  • Iberico varkenshaas met champignonsaus of pepersaus
  • Warme beenham met mosterd dillesaus
  • Spareribs
  • Buikspek van de BBQ
  • Gekruide Lamsrollade van de BBQ
  • Eendenborst met streekbierensaus ( hele jaar door verkrijgbaar )
  • Kip met perzik
  • Gemarineerde Kip met saus naar keuze
  • Gemarineerde Kippendijen
  • Vispan
  • Kabeljauw kruidenkorst
  • Op 't vel gebakken zeebaars ( met lamsoren of zeekraal in 't seizoen )
  • Zalm van de BBQ
  • Scampi's in grove saus van tomaat en knoflook

Seizoenssuggestie :  asperges ( 21 april t/m 21 juni)

Geserveerd met warme seizoen groenten en aardappelgarnituren

          ***

Nagerecht op bord is een gevarieerd dessertbordje van het seizoen

€ 39,95 p/p

Dit buffet is vanaf 25 personen.

Supplementen voor kleinere groepen: 18 t/m 24 personen + € 2,00 p/p extra

 

 

 

 

Najaar / Winterbuffet

Licht gebonden wildbouillon met bospaddenstoelen aan tafel geserveerd

              ***

Voorgerecht buffet van carpaccio van eendenborst, duo van wildpaté en wildmousse, herfst en wintersalades, gevulde eitjes, gerookte vissoorten, assortiment van vers afgebakken broodjes en stokbrood

              ***

Hoofdgerecht buffet van ( gelieve 3 keuzes te maken uit):

  • Fazant met witlof en cognac roomsaus
  • Stoofpot van wild ( haas, hert en everzwijn )
  • Vleesgerecht uit ons maandmenu ( indien mogelijk )
  • Warme beenham met mosterdkervelsaus
  • Varkenshaas met calvados - appelsaus
  • Op t vel gebakken zeebaars op een winterse stamppot
  • Vispan
  • Kabeljauw kruidenkorst
  • Visgerecht uit ons maandmenu ( indien mogelijk )
  • Stoofpot van streekrund
  • Lendebiefstuk met basilicumsaus

Seizoenssuggestie vlees/vis/wild ( vanaf 1/2 oktober) 
                         asperges ( 21 april t/m 21 juni)

Geserveerd met warme seizoengroenten en aardappelgarnituren

          ***

Nagerecht op bord is een gevarieerd dessertbordje van het seizoen

Buffetprijs € 39,95 p/p

Dit buffet is vanaf 25 personen.

Supplementen voor kleinere groepen: 18 t/m 24 personen + € 2,00 p/p extra

 

 

 

 

 

 

Reserveren? Bel:

+31(0)115 45 38 32

 

 

Vragen of groepsreservaties kunnen ook via mail:

 

info@debaeckermat.nl


-------------------------